Bielsa u šoku: Četvrtoligaš se poigrava sa njegovim igračima, Leeds na pragu šokantne eliminacije

Sprema se veliko iznenađenje

Bielsa u šoku: Četvrtoligaš se poigrava sa njegovim igračima, Leeds na pragu šokantne eliminacije

Esmer Oštraković

U toku je utakmica FA kupa između Crawleya i Leedsa, a domaća ekipa je za tri minute postigla dva gola.

Naime, svi znamo da je Leeds ekipa koja igra u Premiershipu, ali njihov današnji domaćin je tim koji nastupa u četvrtom rangu, tačnije u League Two.

Gosti su bili apsolutni favoriti na današnjem gostovanju, te se očekivala rutinska pobjeda i prolaz dalje, ali sve je sada upitno.

Naime, prvo je u 50. minuti Tsaroulla postiga gol za vodstvo domaćih od 1:0, a samo tri minute kasnije Nadesan je povisio na 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leeds se tako sada nalazi na pragu eliminacije iz FA kupa što bi bilo zaista veliko iznenađenje, ali i razočaranje za navijače ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi