"Cristiano će biti uspješan u Juventusu, nema lige u kojoj ne bi bio"

Bruno Alves o saigraču iz reprezentacije

"Cristiano će biti uspješan u Juventusu, nema lige u kojoj ne bi bio"

Jedan od onih koji vjeruju da će Cristiano Ronaldo biti uspješan u Juventusu je njegov saigrač iz reprezentacije Bruno Alves.

Defanzivac Glasgow Rangersa je u razgovoru za "O Jogo" rekao da se Ronaldo itekako zna motivisati kada je u pitanju novi izazov i da će to biti ključno ukoliko pređe u Juventus.

"Cristiano Ronaldo će osvajati trofeje i u Juventusu. Nema lige u kojoj on ne bi bio uspješan. Već je dokazao da trofeje može osvajati u bilo kojoj zemlji i Italija nije ništa drugačija", rekao je Alves i nastavio:

"Bio sam na njegovoj strani tokom brojnih borbi u posljednjih 12 godina i znam koliko se može motivisati. To je veoma važno kada prihvatate novi izazov".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, posljednjih dana inostrani mediji sve češće pišu da će Ronaldo preći u redove Stare dame, a transfer bi navodno trebao biti vrijedan oko 100 miliona eura, dok bi Ronaldo u Torinu zarađivao 30 miliona godišnje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi