Cristianov sin je imao zanimljivu reakciju kada je otac pričao o njemu: Dug je put pred njim...
Foto - EPA

Osmijeh sve kaže

Cristianov sin je imao zanimljivu reakciju kada je otac pričao o njemu: Dug je put pred njim...

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo dobio je nagradu za najboljeg fudbalera stoljeća po izboru Globe Soccera.

Zvijezda Juventusa je nagradu uzela ispred Lionela Messija i Mohameda Salaha, a tokom govora je Cristiano spomenuo i svog sina Cristiana mlađeg.

"Moj sin ima 10 godina i želi biti kao ja. Kažem mu da je pred njim dug put kako bi postao ono što sam ja, ali svakako da je veliko zadovoljstvo to čuti", rekao je Cristiano.

[twitter]https://twitter.com/LeonCRi1/status/1343257095131508736[/twitter]

U tim trenucima kamera je snimila juniora kako se smješka i nema dileme da ovaj 10-godišnjak na sve načine pokušava da bude kao tata.

Ronaldo: Stariji sin nekada pije kolu i jede čips iako zna da me to nervira

Cristiano Ronaldo je poznat po tome što itekako vodi računa o svojoj ishrani.

Portugalac već godinama igra na nevjerovatnom nivou i izgleda kao mašina. Nedavno je otkrio da je najvažnije da svaki igrač brine oko svoje ishrane ako želi da izvuče maksimum iz svog tijela.

Ronaldovim stopama krenuo je i njegov sin Cristiano Junior koji odlično igra u omladinskim kategorijama Juventusa. Jasno je da i njegov sin želi da bude fudbaler, ali Ronaldo ne želi da mu vrši pritisak.

Ipak, priznao je da mu neke stvari smetaju što njegov sin radi što se tiče ishrane i nekih stvari koje konzumira.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vidjet ćemo da li će moj sin biti vrhunski fudbaler. Ponekad pije kolu i jede čips što me nervira i on to zna. Nekad mu kažem da ide u kadu hladne vode nakon treninga kako bi se prije oporavio, ali samo se okrene i kaže da mu je prehladno. To je ok jer on ima samo deset godina", kaže Ronaldo i nastavlja.

"Govorim mu da samo uz predan rad može doći do uspjeha. Neću vršiti pritisak da bude fudbaler, ali ne krijem da bih volio da se time bavi. Najvažnije je da bude najbolji na terenu bez obzira da li se bavi fudbalom, medicinom ili nečim trećim".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi