Cristiano poručio: Neće se roditi neko poput mene
Foto: EPA

Portugalac uvjeren

Cristiano poručio: Neće se roditi neko poput mene

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo bez dileme je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Čudesni Portugalac uz zvijezdu Barcelone Lionela Messija godinama dominira svijetom fudbala, a Ronaldo je uvjeren kako se više neće roditi fudbaler poput njega.

"Ne postoji čovjek koji će biti na mom nivou. Neće se roditi novi Cristiano Ronaldo. Ne postoje ljudi sa mojim talentom, posvećenosti i radnom etikom", poručio je Cristiano.

Od samog početka karijere sanjao je da bude jedinstven i najbolji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sanjao sam o tome da postanem najbolji fudbaler svijeta. Prijatelji su mi se smijali i nisu vjerovali da ću to postati. Igrao sam iz zabave, ali sam u glavi znao da imam veliki potencijal", istakao je Ronaldo.

Cristiano je u dresu madridskog Reala porušio apsolutno sve rekorde, a pored Kraljeva igrao je još za Manchester United i lisabonski Sporting.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Nece se rodit niko ko Messi on je samo picka umisljena dobar je ali toliko talenta ko Messi nema i takvi Ce se rijetko rodit a on je vise vjezbo neg sto je talent
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti