Cristiano Ronaldo bocom objašnjavao kamermanu da ga više ne snima

Nervozan nakon utakmice

Cristiano Ronaldo bocom objašnjavao kamermanu da ga više ne snima

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo bio je veoma nervozan nako utakmice Al Nassra i Al Shababa (0:0). Bijes što nije postigao pogodak iskalio je na kamermanu kojem je bocom morao objašnjavati da ga ne snima.

Cristiano Ronaldo na klupi je počeo meč Al Nassra protiv Al Shababa u Azijskom kupu prvaka. Ušao je pola sata prije kraja i imao je dvije sjajne šanse.

Prvo mu je golman skinuo udarac ispod prečke, a zatim mu je poništen pogodak zbog zaista malog ofsajda.

Iznervirao se CR zbog svega. To je pokazao nakon meča kada nije želio da mu kamera previše smeta, pa je odlučio regovati.

Ronaldo je napravio nepopularan potez. Bacio je bocu s vodom prema čovjeku koji ga je snimao, a zatim mu je rukom pokazao da okrene kameru.

Oglasi

To je ovaj na kraju i učinio, pa je Ronaldo još jednom pokazao da uglavnom dobije sve ono što želi.

Sezona je po Ronalda počela s dosta bijesa. Ovo je bila prva zvanična utakmica za Al Nassr ove sezone i nije sve izgledalo baš najbolje, posebno za Cristiana koji nije postigao gol.

On je itekako željan golova jer je prošla sezona za njega i klub bila zaista teška jer su ostali bez trofeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije