Nisko je pao bivši najbolji igrač svijeta: Dok svi gledaju Ligu prvaka, Ronaldo se sramoti u derbiju

Još je i protesvovao

Nisko je pao bivši najbolji igrač svijeta: Dok svi gledaju Ligu prvaka, Ronaldo se sramoti u derbiju

Admin Čaušević

Ko bi rekao da će Cristiano Ronaldo igrati mečeve na drugom dijelu svijeta, dok su u Evropi u toku utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Ipak, takva situacija se dešava upravo večeras. 

Ronaldo je nakon Svjetskog prvenstva odlučio da napusti evropski fudbal nakon što mu sada već bivši menadžer Jorge Mendes nije uspio pronaći angažman u nekom od elitnih klubova Starog kontinenta.

Slavni Portugalac je potpisao za Al Nassr, za dvije godine će uzeti oko 500 milion eura, ali pri tome može zaboraviti na vrhunski fudbal.

Dok su utorak navečer sve fudbalske oči uprte kao Napulju i Londonu gdje se igraju revanš susreti četvrtfinala Lige prvaka, i Ronaldo je sa svojim timom u akciji.

Na Stamford Bridgeu Ronaldov bivši klub Real gostuje Chelseaju, a na samom jugu Italije Napoli je dočekao Milan.

Istovremeno se u Rijadu igra gradski derbi između Al Hilala i Al Nassra gdje se Ronaldo u dosadašnjem dijelu meča nije proslavio.

Oglasi

Naime, prilikom jednog napada se poprilično osramotio jer je protestvovao dok je protivnički igrač ležao na podu zbog ozbiljne povrede glave.

Ronaldo se našao u dobroj situaciji, ali je poznati sudija Michael Oliver zaustavio susret zbog čega se portugalski as pobunio.

Inače, za 40-ak minuta igre višestruki osvajač Zlatne lopte se nije našao u niti jednoj ozbiljnoj šansi ako da je poprilično bezospasan.

Od dolaska u Saudijsku Arabiju Ronaldo je u svim takmičenjima do susreta sa Al Hilalom za Al Nassr zabio 11 golova te upisao dvije asistencije.

Top Komentari

nakopitam
I nikad mu niko nece biti ni do muda, pogotovo nece mali kepec argentinski
2 3
user1576541640
Admine koliko te ubiše kompleksi da ti pored lige prvaka obracas pažnju na Arapsku ligu, e to je Ronaldo efekat
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije