9

Komentari (9)

Zoilomas
Privuklo ga 600 miliona za tri godine uz bonuse I mozda četvrta blizu milijarde… covjek ide u penziju svakako ali iskreno samo budala bi ovo propustila voljeli ga ili ne. Meni se isto ne svidzaju pohlapljivi ljudi ali nije on kriv što je narod glup plus što u kur-anu piše da se pomaže I dijeli sirotinji tako da ovi vjernici nisu ni blizu muslimana. Nek ih odere žive što se mene tiče.
malezija
Vizija kluba ga privukla. To je prelomilo između Al Nassera i Reala.
malezija
Da ga je imalo ozbiljniji klub iz evrope htjeo nebi otišao
tarchi
On je jednostavno sanjao da igra Al se Nasra klub! Ispunio je svoj dječački san definitivno.
nakopitam
@davide.azzurri Kepec lessi ovom gospodinu nikada nije bio niti ce ikada biti ni do clanaka. Da igra jos 300 godina, nikada nece imati karijeru ni uspjehe kao Ronaldo. O klubovima i trofejima za koje su igrali smijesno je pricati. Malom kepecu vrhunac karijere brucelona, koja nikada nece biti broj 1 ni u svojoj drzavi i ligi a pogotovo nece u Evropi ili svijetu, kao sto je to Real Madrid a zna se ko je najveci igrac Reala svih vremena.
Babuka1
Jel ti se digne kad ga vidis?
user1670961337
Mislis klubovi koji su igrali za ronalda ahhaha, smijesan si lik jest ovo bezveze sajt al nemoj se brukat ahha
davide.azzurri
Kako lik propade za kratko vrijeme.. u sportskom smislu. Dok Messi igra zivotom ovaj klaun se blamira iz dana u dan
1921_1987
Od malena je imao želju da zaigra za ovaj tim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.