Voljeli ga ili ne fudbalsku veličinu mu niko ne može uzeti: Nevjerovatne scene iz Saudijske Arabije
Cristiano Ronaldo je i dalje jedna od najvećih fudbalskih zvijezda svijeta iako igra u Saudijskoj Arabiji

Fudbalska ikona

Voljeli ga ili ne fudbalsku veličinu mu niko ne može uzeti: Nevjerovatne scene iz Saudijske Arabije

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo (38) je s dvije asistencije odveo Al Nassr do pobjede protiv Al-Taawona u 17. kolu prvenstva Saudijske Arabije (2:1), a nakon ovog susreta još se jednom dokazalo kakva je zvijezda čuveni Portugalac.

Cristiano Ronaldo danas nije uspio postići pogodak. Ipak, dva puta je asistirao u pobjedi svog tima i ponovo je bio na visini zadatka.

Portugalska superzvijezda je zaista tražena osoba u Saudijskoj Arabiji. Zanimanje za fudbal u ovoj zemlji, kao i za samu ligu, dostiže nevjerovatne granice, a scene nakon svake utakmice pokazuju njegovu veličinu.

Voljeli ga ili ne mora se priznati da je Cristiano zaista fudbalski velikan. Gotovo da ne postoji fudbaler kojeg ispred svlačionice protivnici čekaju kako bi dobili fotografiju za uspomenu i ovakve scene su zaista nevjerovatne.

CR u Saudijskoj Arabiji ima strpljenja za svakoga. Često tu bude i određenih problema, ali za sada on dočekuje sve s osmijehom.

Oglasi

Vjerovali ili ne: Cristiano Ronaldo odveo ženski tim Al Nassra do titule prvaka!

Cristiano Ronaldo (38) čovjek je o kojem ponovo priča fudbalski svijet. Prelazak u Saudijsku Arabiju u redove Al Nassra ovaj tim su učinile prepoznatljivim, a Cristiano za svoje usluge dobija 200 miliona eura godišnje.

Cristiano Ronaldo radi sjajne stvari u Saudijskoj Arabiji. Dobio je 200 miliona eura da promoviše ovu državu i klub Al Nassr, a on to za sada čini sve kako bi zaradio platu.

Mnogi drugi bi vjerovatni ležali kući uzimajući novac, ali ne i Ronaldo. On je odlučio biti uključen u kompletan projekat.

Uključio se i u rad ženske ekipe. Al Nassr je došao do titule u ligi Saudijske Arabije za žene, koje se ove sezone po prvi put igralo.

Za trenere ove ekipe Ronaldo je zaslužan za titulu prvaka. Tvrde da je on zaslužan za trofej jer je lično radio sa ženskom ekipom.

"Tajna iza osvajanja titule u prvenstvu je Cristiano Ronaldo. On je konstantno dolazio na treninge i razgovarao je s igračicama. To nam je pomoglo", rekao je jedan od trenera ženske ekipe Al Nassra.

Djevojke su za osvajanje titule prvaka od Fudbalskog saveza Saudijske Arabije dobile 370.000 dolara, a sigurno je da im slijedi i lijepa nagrada od kluba.

Promo

Top Komentari

Cogo111
Pa napisite sta je uradio?? Na snimku ne vidim njeg
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi