Sebičan je? Umišljen? Ronaldo nevjerovatnom asistencijom začepio usta cijelom svijetu

Kakva majstorija

Sebičan je? Umišljen? Ronaldo nevjerovatnom asistencijom začepio usta cijelom svijetu

E. Oštraković

U toku je utakmica 17. kola Premier lige Saudijske Arabije, a Al Nassr za koji nastupa Cristiano Ronaldo igra protiv Al-Taawona.

Domaća ekipa je favorit na ovoj utakmici, a već nakon 17. minuta igre uspjeli su doći do vodstva na ovoj utakmici.

Naime, iako za Ronalda svi tvrde da je sebičan i da samo gleda kako da postigne gol, on je sada sve to demantovao na sjajan način.

Ronaldo je upisao nevjerovatnu asistenciju, a njegov saigrač Ghareeb je uspio da postigne gol. Ipak, velike zasluge idu Ronaldu.

Igralo se na centru igrališta, a lopta je stigla do Ronalda koji nije dugo razmišljao kada je ugledao Ghareeba kako utrčava u prazan prostor.

A, zatim je uslijedila magija. Iz prve je Ronaldo odlučio poslati loptu prema njemu i uradio je to na nevjerovatna način.

Oglasi

Zaista treba izdvojiti trenutak i nakloniti se ovom potezu Ronalda, posebno jer je mnogo kritikovan zbog navodne sebičnosti.

Nevjerovatne scene iz Arabije - Navijač krenuo prema Ronaldu i u jednom trenuku je nastao muk

Al Nassr danas igra meč 17. kola prvenstva Saudijske Arabije protiv Al-Taawona, a na zagrijavanju pred ovaj meč desio se incident s navijačem koji je umalo povrijedio Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je velika zvijezda u Saudijskoj Arabiji. Njegov dolazak je podigao fudbal u ovoj zemlji na veći nivo i dosta je onih koji čine sve da bi došli do Portugalca.

Tako je danas jedan od navijača pred meč Al Nassra i Al Taawona napravio haos na terenu tokom zagrijavanja i umalo je došlo do povrede Portugalca.

On je izbjegao osiguranje i uletio je u teren. Krenuo je na Portugalca kako bi vjerovatno dobio fotografiju za uspomenu, ali sve je završilo katastrofalno.

Ronaldo je srećom vidio momka na vrijeme. Ovaj se okliznuo kako je trčao i zatim je tačno otišao pod noge portugalske zvijezde. CR je uspio da ga izbjegne.

Top Komentari

nakopitam
Cojek je jednostavno najbolji svih vremena
4 5
LevoKrilo
Frajer zabio od kako se igra fudbal najviše golova kontra nogom, glavom itd. Ko je god igrao fudbal i na terminu zna kako je dati gol i šutati loptu kontra nogom. Lik je igrao u svim ligama i u svim tim ligama je zabijao golove. Ko god Ronalda pljuje kada je teren u pitanju, taj veze nema o fudbalu. Dajte podatak, argument da je ikada iko dao toliko golova lijevom nogom a da je dešnjak. Naravno, takav ne postoji. Ima tu još mnogo stvari za nabrojati ali ovi argumenti što sam napisao su i više nego dovoljni... Pozzz
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi