Nevjerovatne scene iz Arabije - Navijač krenuo prema Ronaldu i u jednom trenuku je nastao muk
Cristiano Ronaldo ima ozbiljan problem s navijačima koji čine sve kako bi došli do njega (Foto: Screenshot)

Zamalo je povrijedio CR-a

Nevjerovatne scene iz Arabije - Navijač krenuo prema Ronaldu i u jednom trenuku je nastao muk

M. Šljivak

Al Nassr danas igra meč 17. kola prvenstva Saudijske Arabije protiv Al-Taawona, a na zagrijavanju pred ovaj meč desio se incident s navijačem koji je umalo povrijedio Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je velika zvijezda u Saudijskoj Arabiji. Njegov dolazak je podigao fudbal u ovoj zemlji na veći nivo i dosta je onih koji čine sve da bi došli do Portugalca.

Tako je danas jedan od navijača pred meč Al Nassra i Al Taawona napravio haos na terenu tokom zagrijavanja i umalo je došlo do povrede Portugalca.

On je izbjegao osiguranje i uletio je u teren. Krenuo je na Portugalca kako bi vjerovatno dobio fotografiju za uspomenu, ali sve je završilo katastrofalno.

Ronaldo je srećom vidio momka na vrijeme. Ovaj se okliznuo kako je trčao i zatim je tačno otišao pod noge portugalske zvijezde. CR je uspio da ga izbjegne.

Oglasi

Osiguranje je na kraju uspjelo reagovati i uhvatiti ovog nesretnika koji nakon ovog sasvim sigurno neće moći prisustvovati utakmicama Al Nassra.

Al Nassr plaća ogroman novac za osigruanje Cristiana Ronalda. Čuvaju ga istinske zvijeri, ali nažalost samo van terena.

Momci koji rade na stadionu su obični predstavnici osiguranja. Očigledno ih je lako prevariti i izbjeći ih, a to je i ovom momku pošlo za rukom.

Cristiano Ronaldo danas će odigrati svoju petu utakmicu za Al Nassr u čije redove je stigao krajem prošle godine za cifru od 200 miliona eura po sezoni.

Portugalac za sada ima učinak od pet pogodaka u četiri nastupa, a četiri je postigao u prošlom kolu kada je konačno namjestio nišanske sprave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi