Šta se dešavalo u Torinu? Zna se gdje je završio dres kojeg je bacio Cristiano Ronaldo

Stiglo objašnjenje

Šta se dešavalo u Torinu? Zna se gdje je završio dres kojeg je bacio Cristiano Ronaldo

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo danas se našao na udaru kritika navijača Juventusa nakon meča protiv Genove.

Stara dama je slavila sa 3:1 u današnjoj utakmici, a Ronaldo se nije baš proslavio svojom igrom.

Nakon meča on je bacio svoj dres na teren što je izazvalo velike kritike navijača Juventusa na društvenim mrežama, ali ubrzo nakon toga stiglo je objašnjenje s Allianz stadiona.

Naime, novinar Romeo Agresti je objavio da Ronaldo nije bacio dres što je bio ljut već je ispoštovao dječaka koji je dohvaćao lopte iza gola.

Dječak je tražio dres od Ronalda, a on ga je skinuo na kraju meča i bacio prema njemu. Dres je završio na terenu zbog čega su mnogi zaključili da je Ronaldo isti bacio zbog ljutnje, ali čini se da to nije tačno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj dječak je ekspresno utrčao na teren nakon toga i uzeo dres, te se zahvalio Ronaldu. Ubrzo nakon kritika počele su pristizati pohvale na račun Portugalca zbog ovog poteza.

Image

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CAGE55
To je Ronaldo,ljudina!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti