Devetorica igrača jednog kluba odjednom zapratili Ronalda, je li ime novog kluba na pomolu?

Jesu li ga "odali"?

Devetorica igrača jednog kluba odjednom zapratili Ronalda, je li ime novog kluba na pomolu?

Eldar Ganibegović

Budućnost Cristiana Ronalda je još uvijek nejasna, a Portugalac se svim silama trudi da napusti Manchester United.

Jedan od najboljih fudbalera u historiji želi da pronađe tim koji će naredne sezone igrati Ligu prvaka, što mu za sada baš i ne ide najbolje, no stvari bi se mogle promijeniti odlaskom Roberta Lewandowskog u Barcelonu.

Naime, čak devetorica igrača minhenskog Bayerna gotovo u isto vrijeme počela su pratiti napadača Manchester Uniteda na Instagramu.

Stoga ovakva aktivnost na društvenim mrežama može sugerisati da bi upravo 37-godišnji napadač mogao postati novi igrač Bayerna. 

A detalji se počinju slagati, ako uzmemo u obzir da je Bayern upravo prodao Roberta Lewandowskog Barceloni, pa sada treba da dođe neko ko bi ga dostojno zamijenio. 

Valja napomenuti da je Ronaldo najpraćenija osoba na Instagramu u cijelom svijetu.

Zanimljivo, Ronaldov agent, Jorge Mendes, također je vodio razgovore s Bayernom prije više od sedam dana nakon što ga je igrač ovlastio da mu nađenovi klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tada su Bavarci odbili taj potez uz obrazloženje da im on ne treba, jer imaju Lewandowskog, a nemaju novca za igrača poput Ronalda.

U međuvremenu, Leandowski je otišao, a Ronaldo je rekao svom agentu da je spreman smanjiti svoje zahtjeve za platu za 30 posto u odnosu na ono što zarađuje u Manchester Unitedu, gdje je plaćen 30 milijuna eura godišnje, bruto.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Ronaldov uspijeh u drugim klubovima je dokaz da nije bilo do njega, nego je Real jednostavno prejak. On je tu bio samo da trpa.
1 3
Sars33
De nabrojite nam tih 9 igraca Bayerna?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi