8

Komentari (8)

Chico
To je njemu svakidasnje izdanje.
Shik
Nije samo Ronaldo i Portugal pokradeni. Pokradeni smo svi koji volimo ovaj sport. Ovo nema veze sa sportom.Ovakav gol nepriznati,ma nemam rijeci.Gubim voljo da pratim fudbal.Sramota i uzas.
cccccc
dobio je kroz karijeru mnogo diskutabilnih penala, golova iz ofsajda u mnogo važnijim utakmicama nego što je ova, i sad se tu nešto buni ko derište, baca traku. Sramota
struja
Ovde nije u pitanju Ronaldo i njegovi mrzitelji,ovo je sramota za fudbal.
miki30
A bilo ti lijepo pravo zabijati one golove protiv Bayerna iz offsajda, pa skineš laganice dres pokažeš bicepse, tricepse, pločice. Slaviš kao da nije ništa, jelde. Ono nije bila nepravda, ha??
1601834469
Mozda je Gigovic kriv....
Svojprisebi
Mora da su ove sudije bile placene hahaha neka malo ba sta fali ebes ronalda
to_je_tako
Čuj sta je Ronaldu!? Pa ti najbolje sa tog mjesta si mogao vidjeti sta mu je, a to da mu je ukraden gol i pobjeda. Čuj sta mu je!?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.