Ronaldo u nesvakidašnjem izdanju: Odbio je da igra, ljutito je mlatio rukama, ali sve uzalud

Nakon krađe u Beogradu

Ronaldo u nesvakidašnjem izdanju: Odbio je da igra, ljutito je mlatio rukama, ali sve uzalud

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je u Beogradu doživio najveću nepravdu u dresu Portugala.

U posljednjim sekundama portugalskom asu nije priznat gol iako je lopta evidentno prešla gol-lilniju, sudije na čelu sa Dannyijem Makkelijem nisu pokazale na centar.

Ronaldo je bio vidno uzrujan zbog toga. Nakon silinih protesta dobio je žuti karton, a interesantno uopšte nije želio da igra poslije te situacije.

Dok se igra odvijala na centru terena, najpopularniji fudbaler današnjice je i dalje protestvovao na jednom dijelu terena.

Odbijao je da nastavi igru, mahao je rukama, otišao je ljutito u tunel, a tom prilikom je čak bacio i kapitensku traku.

Oglasi

Ronaldu je izuzetno teško pao poništeni gol. U prilog tome ide i njegova objava na Instagramu u kojoj je poručio da je sinoć na meču protiv Srbije pokradena cijela portugalska nacija.

"Biti kapiten portugalskog tima jedan je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Uvijek dajem i daću sve za svoju zemlju i to se nikada neće promijeniti,“ napisao je Ronaldo na Instagramu i dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

„Ali ima teških perioda s kojima se treba nositi, posebno kada osjećamo da je nanijeta šteta čitavoj naciji. Podignite glavu i suočite se sa sljedećim izazovom odmah! Naprijed, Portugal!".

Podsjećanja radi, utakmica Srbija - Portugal na stadionu Rajko Mitić je okončana 2:2.

Top Komentari

miki30
A bilo ti lijepo pravo zabijati one golove protiv Bayerna iz offsajda, pa skineš laganice dres pokažeš bicepse, tricepse, pločice. Slaviš kao da nije ništa, jelde. Ono nije bila nepravda, ha??
5 8
to_je_tako
Čuj sta je Ronaldu!? Pa ti najbolje sa tog mjesta si mogao vidjeti sta mu je, a to da mu je ukraden gol i pobjeda. Čuj sta mu je!?
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi