Ronaldo po dolasku u Beograd izazvao kontroverzu: Odmah su ga "razapeli"

Portugal sutra protiv Srbije

Ronaldo po dolasku u Beograd izazvao kontroverzu: Odmah su ga "razapeli"

Edmir Škorić

Ponajbolji fudbaler današnjice, Cristiano Ronaldo, stigao je u Beograd gdje će njegov Portugal sutra odmjeriti snage sa Srbijom.

Srbija nakon pobjede nad Irskom i pod vodstvom novog selektora Dragana Stojkovića Piksika ima velike ambicije i u okršaju sa bivšim prvakom Evrope.

Portugal se mučio s Azerbejdžanom u prvom kolu, ali selekcija koja u svom rosteru ima Ronalda, Joaa Felixa, Diega Jotu, Brunu Fernndesa, Andre i Bernarda Silvu... zapravo je sve samo ne selekcija protiv koje će se unaprijed upisati bod(ovi). Svjesni su toga i u srbijanskom taboru, ali učiniće sve da na "Rajko Mitiću" ostanu neporaženi.

Ronaldo je naravno najveća opasnost po domaći gol i najveća zvijezda koja će biti na terenu sutra navečer. Prati se svaki korak asa Juventusa, pa je tako "razapet" po slijetanju na aerodrom u Beogradu jer je jedin od portugalskih igrača bio bez maske.

Na društvenoj mreži brojne kritike na račun Ronalda, odmah se počelo pisati kako ne misli na sebe, a još manje na okolinu i kako se ne pridržava pravila, mada je u autobusu na putu prema hotelu, ako ništa, bio dovoljno distanciran od svojih saigrača i prijatelja.

Ali kada ste Ronaldo, svaka sitnica se uveliča, pa tako i ova.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Da se još malo vratimo na samu utakmicu. Vjerujete li u pobjedu Srbije, u jedno od iznenađenja ovog vikenda? Kvota je sjajna, pa zašto ne okušati sreću? Maxbet kladionica nudi vam izuzetne kvote, bilo da igrate na pobjednika ili na druge opcije poput zbroja golova, hendikepa... 

Pratite sve aktuelnosti na Instagram i Facebook stranici Maxbet kladionice.

Top Komentari

unioni
Kakve gluposti vi objavljujete za ne povjerovati....
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi