Pokazao kakav je otac: Ronaldo otkrio šta ga najviše brine kada je u pitanju njegov sin

Khabib Nurmagomedov otkrio detalje

Pokazao kakav je otac: Ronaldo otkrio šta ga najviše brine kada je u pitanju njegov sin

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo nikada nije skrivao da želi da njegov sin Cristiano Jr. postane fudbaler te njih dvojica zajedno treniraju i nasljednik stalno upija znanje od vrlo vjerovatno najboljeg fudbalera svih vremena.

Sa 12 godina, Cristiano Jr. već prilično dobro napreduje na svom fudbalskom putu. Do sada je igrao za nekoliko omladiniskih pogona, a trenutno je Al Nassru u blizini svog oca.

Ronaldov nasljednik je počeo da pokazuje veliki talenat, a Khabib Nurmagomedov, bivša zvijezda UFC-a, je otkrila šta najviše brine slavnog Portugalca kada je u pitanju njegov sin.

"Stalno se dopisujemo, svakodnevno šaljemo puno poruka, ali kad se sretnemo uživo, znamo razgovarai o izvorima motivacije", otkrio je Khabib .

"Ronaldo mi je rekao da želi da ga njegov sin naslijedi, ali se brinuo da njegov sin to neće moći učiniti jer kada je i sam Cristiano bio njegovih godina, mogao je samo sanjati o paru jednostavnih kopački. Njegov sin ima sve. Pa se brine da nikada neće osjetiti tu glad za pobjedom."

"Zapravo, ljude pokreće glad. Potrebna je motivacija, potrebna je želja za postizanjem stvari. Kada imate sve, teško je pronaći pravi izvor motivacije."

Oglasi

"Kada mi je to rekao, ne mogu reći da sam bio iznenađen, jer stvari su jednostavne. Ali svidjelo mi se. Shvatio sam da je on takva osoba koja se nikada ne bi zadovoljila s jednom, dvije ili tri titule."

Khabib je krenuo iz malog sela u Dagestanu i postao je najbolji UFC borac u historiji sa učinkom od 29 pobjeda u isto toliko mečeva.

Ronaldo sa druge strane je također imao teško djetinjstvo, majka je zbog neimaštine željela abortirati dok ga je nosila u stomaku, ali na sreću to nije učinila.

Iako je slavan i može imati sve što poželi Ronaldo nastoji da Cristiana Juniora odgaja kao normalno dijete, a ne kao "tatinog sina" zbog čega definitivno zaslužuje pohvale.

Inače, Cristano Junior je Ronaldov najstariji sin. Slavni fudbaler ima još dvoje djece preko surogat majki, dok mu je još dvoje djece rodila partnerica Georgina.

Top Komentari

CD84
Svih vremena???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije