Kod Ronalda nema popuštanja: Njegov sin kod kuće nema vremena za odmor, a naučio je i novi fazon

Cristiano Junior vrijedno trenira

Kod Ronalda nema popuštanja: Njegov sin kod kuće nema vremena za odmor, a naučio je i novi fazon

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je u nekoliko navrata priznao da bi volio da njegov sin Cristiano Junior krene očevim stopama.

Cristiano Junior igra zaista odlično u omladinskim kategorijama Juventusa i mnogi kažu da se radi o velikom potencijalu, ali Ronaldo se boji da nije dovoljno motivisan da uspije u svijetu fudbala.

Portugalac je priznao da njegov sin nema motivaciju koju je on imao kada je počinjao jer se totalno razlikuju u tome.

Ronaldo je kao dijete došao iz siromašne porodice i borio se žestoko za sve što danas ima, dok njegov sin nije u takvoj poziciji jer ima sve što može da zamisli.

No, s Ronaldom nema zezancije jer on želi da motiviše Cristiana Juniora da mora svaki dan davati maksimum ako želi da bude neko i nešto u svijetu fudbala. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Junior nema vremena za odmor ni kod kuće gdje često trenira s ocem, te pokušava da nauči neke "fazone" s loptom od njega. No, mora se priznati da boljeg učitelja i motivatora nije mogao ni da zamisli.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

daca
Los mu travnjak
4 0
m1987
Tesko moze on bit buduca zvijezda fudbala jer mu je sve na tacni servirano. Potrebna ce mu bit glad za uspijehom, a nje manje ima kad imas sve.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi