Pakao kroz kakav prolazi Ronaldov sin ne želi ni odrasli, a kamoli djeca! A tek mu je 13 godina!

Već sada je upitno kakav će biti igrač

Pakao kroz kakav prolazi Ronaldov sin ne želi ni odrasli, a kamoli djeca! A tek mu je 13 godina!

Admin Čaušević

Sin Cristiana Ronalda ovih dana je snimljen kako po kampu Al Nassra hoda uz pomoć štaka. Cristianu Junioru je tek 13 godina i sigurno nije ni sanjao da će ga u tom dobu zadesiti ozbiljan problem koji bi mogao utjecati i na njegovu karijeru. 

Iako detalji povrede nisu poznati, već sada je jasno da nije bezazlena. Ronaldov sin je primoran da hoda uz pomoć štaka, a tek mu je 13 godina.

Niti odrasli ne vole da se nađu u takvom problemu, a kako je tek Ronaldovom sinu koji je u takvoj fazi djetinjstva gdje se ne može odvojiti od lopte.

Sin najpopularnijeg fudbalera današnjice je na desnoj nozi nosio langetu što je jasan znak da se možda radi o lomu zgloba što je izuzetno nezgodna povreda.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C0CXbTiNS3U/[/instagram]

Ipak, bez obzira na sve nije želio napustiti svoje saigrače te ih je stigao bodriti u derbiju protiv Al Hilala i pobjedi rezultatom 3:1.

Oglasi

Bez obzira što mu je otac itekako slavan i popularan, Ronaldov sin nastoji da živi normalan život i da se ne odvaja od ostalih vršnjaka.

Dok bi mnoga djeca bogataša ostala kući, Cristiano Junior je odlučio biti uz svoje saigrače koji su ga toplo dočekali i zahvalili mu se na podršci.

Pošto se radi o dječaku kome se tijelo još uvijek razvija teško je prognozirati koliko dugo Cristiano Junior neće imati priliku da šutne loptu.

Ronaldo je ima planove da jednog dana zajedno zaigra sa sinom takmičarski meč zbog čega je ovaj 13-godišnjak priključen omladinskim selekcijama Al Nassra.

Cristiano Junior slovi za velikog talenta, međutim ostaje da se vidi da li će ga poveda noge unazaditi i da li će uopšte ispuniti očev san da zaigraju zajedno.

Sa druge strane, ako je sin u štakama, ocu ide zaista odlično. Prije nekoliko dana je zabio dva nova gola za Al Nassr u pobjedi nad Al Akhdoudom sa 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi