Cristianov hotel traži radnike, plate su javno objavljene i djeluju primamljivo
Foto - Andy Rowland / AFP

Prilika za posao u Madridu

Cristianov hotel traži radnike, plate su javno objavljene i djeluju primamljivo

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo pored fudbalske karijere vodi i brojne uspješne biznise. Sada traži radnike za svoj Pestana CR7 hotel u Madridu i javno je objavio uslove.

Hotel u vlasništvu Cristiana Ronalda koji se nalazi u Madridu, Pestana CR7 hotel, u potrazi je za radnicima. Hotel je smješten u srcu Madrida i traži četiri radnika od početka nove godine.

Javno su objavili i plate koje nude. Najniža plata je 25.000 eura, a najviša 33.000 eura. Svima je ponuđen dugoročan ugovor, 50 dana godišnjeg odmora, mjesečna naknada od 100 eura i besplatno zdravstveno osiguranje.

Također, radnici mogu koristiti sve servise koje hotel nudi. Sve im je potpuno besplatno i neograničeno.

Hotel Pestana CR7 u Madridu (Foto: Booking)

Ono što se samo traži od kandidata je da imaju visok nivo poznavanja engleskog jezika i da su već ranije radili posao za koji predaju aplikaciju.

Oglasi

Pozicije koje hotel traži su: tehničar za održavanje (25.000 eura), kuhar (25.000 eura), recepcionista (28.000 eura) i poslovođa (33.000 eura).

Svi zaposleni rade osam sati dnevno, pet dana sedmično i samo je potrebno da su istinski profesionalci.

Cristiano Ronaldo zna dobro nagraditi radnike

Cristiano Ronaldo nedavno je postao vlasnik jednog portugalskog lista i ono što je učinio novinarima koji su ga konstantno uvlačili u skandale oduševilo je sve.

Legendarni Portugalac nije želio nikome da se sveti za sve što su napisali o njemu. Odlučio je ih je iznenaditi i počastiti na samom početku saradnje.

Svim uposlenicima je odlučio dati bonuse od 1250 eura. Tako je odlučio pokazati da izuzetno cijeni ljude koji rade za njega.

Na ovaj način im je odlučio jasno saopštiti da će im se dobar rad itekako isplatiti. Svjestan je znoja kojeg proliju za platu koju dobiju i za lijep početak su dobili bonus.

Nema dileme da radnici kod Cristiana mogu biti itekako mirni. Sve obaveze prema njima idu na vrijeme i očigledno je poslodavac za poželiti.

Oglasi