Cristiano ne šalje često poklone, ali onaj koji je završio u Madridu oduševio je sve zvijezde
(AP Photo/Armando Franca)

Pohvalio se na društvenim mrežama

Cristiano ne šalje često poklone, ali onaj koji je završio u Madridu oduševio je sve zvijezde

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je najbolje dane karijere proveo u madridskom Realu. Portugalac je u Madridu stekao status ikone, a kao njegov nasljednik u klub je stigao Vinicius Junior.

Cristiano Ronaldo je najbolje dane karijere proveo u Real Madridu i duh portugalske legende još uvijek živi u redovima kraljevskog kluba.

Vinicius Junior je doveden kao njegov nasljednik. Od ove sezone je i njegova 'sedmica' koju je godinama nosio Ronaldo, a Brazilac i pogotke proslavlja u stilu portugalske legende.

CR izuzetno cijeni Vinija, a to je pokazao i gestom kojeg je napravio i kojim se mladi Brazilac javno pohvalio. Poslao mu je dres.

Nakon utakmice s Lihtenštajnom CR je potpisao dres reprezentacije i poslao ga je Viniju koji je naravno presretan zbog poklona.

Oglasi

Vinicius Junior se pohvalio poklonom od CR-a (Foto: Instagram)

U komentarima se javio ogroman broj zvijezda. Karim Benzema, Rodrygo, Bruno Guimaraes u komentarima su iskazali oduševljenost poklonom.

Ronaldovi pokloni znak su da je 23-godišnjak nešto posebno u njegovim očima. Znao je i on na terenu zablistati kao nekad što je to radio CR.

Vinicius Junior van terena do februara

Vinicius Junior povrijedio se tokom boravka u reprezentaciji Brazila i nije saznao lijepe vijesti po povratku u Madrid.

Tokom pregleda se ispostavilo kako Vini Junior ima rupturu bicepsa bedrene kosti, a zahvaćena mu je i tetiva lijeve noge, što je još dodatni problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Boravak na terenu zbog ove ozbiljne povrede više nije moguć. Vinicius će pauzirati minimalno do februara i njegovo odsustvo je svakako veliki hendikep za Kraljeve.

Vinicius Junior je ove sezone odigrao 13 utakmica za kraljevski klub i ima učinak od šest pogodaka i četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi