Cristiano Ronaldo dao zeleno svjetlo za dolazak Lukakua, jednu stvar posebno cijeni kod Belgijanca
Ronaldo je sretan što će igrati sa belgijskim napadačem

Igrač Uniteda je blizu dolaska u Torino

Cristiano Ronaldo dao zeleno svjetlo za dolazak Lukakua, jednu stvar posebno cijeni kod Belgijanca

S. Pašalić

Juventus i Manchester United se spremaju da završe posao oko velike zamjene igrača.

Iako se Romelu Lukaku već mjesecima povezivao sa Interom, dva kluba nikako nisu mogla postići dogovor, a to je na kraju odlučio da iskoristi klub iz Torina.

Još jučer je Sky Italia objavio kako su Juventus i Manchester United uspjeli postići dogovor prema kojem bi Lukaku krenuo put Italije, a Paulo Dybala bi se zaputio prema Engleskoj.

Britanski mediji danas pišu da je i Cristiano Ronaldo dao zeleno svjetlo kako bi se ovaj senzacionalni posao priveo kraju.

Portugalac je navodno sretan što će igrati sa Lukakuom i jako poštuje njegovu požrtvovnost. Juventus vidi Belgijanca kao najisturenijeg igrača u svojoj 4-3-3 formaciji.

Stara dama smatra da joj 26-godišnji Lukaku može biti bolji izbor za budućnost od 30-godišnjeg Marija Mandžukića koji je na izlaznim vratima ovog kluba.

Brat i ujedno agent Paula Dybale, Mariano, je otputovao u London u utorak navečer kako bi postigao dogovor sa čelnim ljudima Manchester Uniteda

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
koji seljak pise ovakve naslove i gluposti,cuj ronaldo dao zeleno svjetlo,jel on posjeduje juventus,jel on sportski direktor,koji idiotizam
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi