Ronaldo na poligrafu, preznojavao se nakon jednog pitanja, pa se ispostavilo da laže!

Nije sve istina što je rekao

Ronaldo na poligrafu, preznojavao se nakon jednog pitanja, pa se ispostavilo da laže!

Esmer Oštraković

Cristiano Ronaldo (38) bio je podvrgnut poligrafu, odnosno detektoru laži, a sve za video koji je objavila berza kriptovaluta Binance, koja je očito jedna u nizu Portugačevih sponzora.

Ronaldo je odgovara na razna pitanja, a neka su bila jako osjetljiva i Portugalac se znojio u nekim trenucima. Iako je uglavnom govorio istinu, ispostavilo se da je na jedno pitanje lagao.

Odgovarao je na pitanja poput: "Da li je Alex Ferguson bio najbolji trener svih vremen?" i "Smatraš li zaista da si najbolji u historiji nogometa", kao i "Da li si guglao svoje ime?".

Rezultati? Ronaldo čvrsto vjeruje da će i sa 40 godina igrati na najvišem nivou. Portugalac je uvjeren da nijedan igrač neće postići toliko golova u karijeri kao on. Takođe sebe smatra najboljim strijelcem svih vremena.

Međutim, poligraf je otkrio još jednu spoznaju - CR7 voli sebe. Odgovor koji vjerovatno nije iznenađenje za njegove fanove.

Oglasi

Iako je Ronaldo osvojio brojne nagrade i titule, još uvijek mu nedostaje ono što je vjerovatno najveća nogometna titula: osvajanje Svjetskog prvenstva.

Na poligrafskom testiranju Ronalda su pitali da li misli da će Portugal osvojiti Svjetsko prvenstvo 2026. godine, iako je jasno da će tada igrati bez njega.

Ronaldo je oklijevao na trenutak prije nego što je odgovorio: "Da." Međutim, rezultati su pokazali da je on zapravo lagao. Ronaldo se tada nasmiješio i rekao: "Kakav pesimista, a?"

Svjetsko prvenstvo 2026. moglo bi predstavljati izazov za Ronalda, jer je za sada čvrsto usmjeren na Evropsko prvenstvo 2024. godine. Pozvan za kvalifikacije za Euro 2024. od strane trenera reprezentacije Roberta Martineza, Ronaldo ostaje ključni igrač u planovima svog nacionalnog tima.

U martu, 38-godišnjak je priznao da nije spreman da se povuče iz reprezentacije. “Razmišljali smo, ja i moja porodica, ali onda smo došli do zaključka da uprkos poteškoćama ne možemo baciti peškir. Osjećam to, želim to i želja mi je da odvedem Portugal na najviši nivo", nastavio je Portugalac.

Ronalda bismo mogli gledati na Euru sljedećeg ljeta u Njemačkoj, ali zaista su male šanse da se nađe na Svjetskom prvenstvu 2026. godine bez obzira na to hoće li se Portugal plasirati ili ne, a razlog su naravno igračeve godine, budući da će tada imati 41 godinu.

Iako se bliži četvrtoj deceniji života, Ronaldo i dalje zabija golove i pruža dobre partije, a trenutno to čini kao igrač saudijskog Al Nassra u koji je stigao početkom godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti