Georgina je idealan primjer šta znači imati bogatog dečka: Nerealno šta je plaćala 300 eura mjesečno

Influenserci se promijenio život

Georgina je idealan primjer šta znači imati bogatog dečka: Nerealno šta je plaćala 300 eura mjesečno

Admin Čaušević

Partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez progovorila je u kakvim uslovima je živjela prije nego što je upoznala najpopularnijeg fudbalera današnjice.

Georgina Rodriguez trenutno je jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica i modela na društvenim mrežama sa više od 50 miliona pratitelja na Instagramu.

Ona je također popularna "ambasadorica" za više robnih marki, a čak je na poznatoj filmskoj platformi Netflix i snimljen dokumentarac o njenom životu.

Sve to joj je omogućeno tek nakon što je 29-godišnjakinja počela izlaziti s Ronaldom 2016. godine, a prije toga je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu.

Njena finansijska situacija bila je toliko crna da je priznala kako je i sama nekada 'živjela u starom skladištu'. Španjolska influencerica zaronila je u svoju prošlost u druoj sezoni dokumentarca "Soy Georgina".

Oglasi

"Moj dolazak u Madrid bio je nevjerovatan. Tražila sam mnogo jeftinih stanova, koji su koštali oko 300 eura mjesečno i završila u stanu koji je bio skladište. Bilo je ledeno hladno u zimi i užasno vruće ljeti."

Georgina Rodriguez kasnije je priznala da joj se život promijenio nakon što je upoznala peterostrukog osvajača prestižne nagrade Zlatna lopta.

Vlasnica je i vlastitog brenda odjeće, OM by G. Ona je prodaju odjevnih predemda pokrentula u februaru 2021. i navodno je je sve rasporadala prvog dana.

Ranije su inostrani mediji pisali o paktu između naglamuroznijeg para današnjice prema kojem Ronaldo mjesečno plaća 100.000 eura kako bi ona izvršavala svoje porodične obaveze.

Iako na papiru još uvijek nisu vjenačni španska influenserica tvrdi da je za Ronalda udata pred Bogom i da je to ono što joj je najvažnije.

"Cristiano i ja smo vjenčani u Božjim očima, to je jedino što mi je važno. On nas štiti i drži na okupu. Ipak, jednog dana će uslijediti ceremonija. Sretan sam što tmogu pokazati da se snovi zaista ostvaruju. Cijenim prilike koje mi je Bog dao", rekla je ona.

Iako je bilo špekulacija o mogućoj krizi između Ronalda i Georgine atrakvina brineta je i dalje redovna u svećanoj loži na svakom meču na kojem nastupa slavni Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi