Dječak u tunelu dobacio Ronaldu da je Messi bolji, a zna se šta je on rekao na sve to

Portugalac u centru pažnje

Dječak u tunelu dobacio Ronaldu da je Messi bolji, a zna se šta je on rekao na sve to

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo sinoć nije uspio da se upiše u listu strijelaca u pobijedi Al Nassra protiv Al Batina sa 3:1. Portugalac se ispromašivao na ovoj utakmici, a nakon toga u tunelu je od jednog dječaka dobio zanimljivu provokaciju koju je prokomentarisao na sjajan način.

Al Nassr je gubio sa 1:0 od Al Batina skoro cijelu utakmicu, ali je u sudijskoj nadoknadi nevjerovatnim preokretom uspio da dođe do pobjede.

Sudijska nadoknada trajala je čak 16 minuta, te je Al Nassr u tom periodu uspio da zabije čak tri gola i na kraju slavi sa 3:1 i osvoji nova tri boda.

Ronaldo se sinoć nije upisao u listu strijalaca iako je Portugalac imao zaista nekoliko velikih prilika. No, CR se propisno ispromašivao i nakon utakmice vidjelo se da je nezadovoljan što nije uspio postići pogodak.

Međutim, jedan detalj s kraja utakmice posebno se našao u centru pažnje jer su kamere snimile trenutak kada je Ronaldo ušao u tunel, a nakon toga jedan od dječaka je odlučio da provocira Portugalca.

Dječak je dobacio Ronaldu da je Lionel Messi bolji fudbaler od njega i kamere su snimile taj trenutak, ali također se čulo da je Portugalac nešto rekao nakon toga.

Oglasi

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak s tvrdnjom da je Ronaldo odgovorio dječaku: "Pa, onda idi gledaj njega", ali se ubrzo nakon toga ispostavilo da to nije tačno.

Ronaldo je sigurno čuo šta mu je dječak rekao i reagovao je na svoj način na to, ali nije rekao ono što se prvobitno mislilo.

"Ovo je bila lagana utakmica, lagana utakmica", rekao je zapravo Ronaldo nakon dječakove provokacije.

Međutim, za Ronalda nije prvi put da se susreće s takvim dobacivanjima, ali sigurno je da to nije očekivao baš na stadionu kluba za koji trenutno nastupa.

Ranije su navijači znali da skandiraju "Messi, Messi" kako bi ga provocirali, ali on se više uopšte ne osvrće na to, te je snimak sa sinoćnje utakmice najbolji dokaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije