Cristiano Ronaldo doputovao u Barcelonu

Stigao na ljekarske testove

Cristiano Ronaldo doputovao u Barcelonu

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo zadobio je povredu zadnje lože na meču kvalifikacija između Portugala i Srbije.

Ronaldo je zatražio izmjenu u prvom poluvremenu kada je osjetio bol u zadnjoj loži i nije htio ništa reagovati. Ovo je uzdrmalo čelnike Juventusa jer ovaj klub očekuju itekako važne utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka.

Portugalac je nakon meča sa Srbijom izjavio da vjeruje da će se na teren vratiti za dvije sedmice jer dobro poznaje svoje tijelo. Međutim, čini se da su se stvari malo zakomplikovale pa je Ronaldo danas doputovao u Barcelonu na dodatne preglede.

Italijanski mediji objavili su da je Juventus dogovorio Ronaldu pregled u jednoj bolnici u Barceloni jer je to sam igrač tražio. Oni žele i njihovo mišljenje jer je ova bolnica poznata po tome da mnoge svjetske zvijezde dolaze tu da se oporavljaju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je danas doputovao u Barcelonu gdje će odraditi preglede i već večeras će se vratiti u Torino. Sutra bi trebalo biti poznato više informacija o tome koliko će Portugalac tačno biti van terena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi