Neki će opravdati potez kluba, a neki osuditi: Uplakani dječak u suzama gleda kako mu propada san

Tužna fotografija

Neki će opravdati potez kluba, a neki osuditi: Uplakani dječak u suzama gleda kako mu propada san

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je omiljeni fudbaler mnogim mališanima svijeta.

Iako je ušao u pozne fudbalske godine to Ronalda i dalje ne spriječeva da bude fudbalski heroj raznim generacijama koji su odrasli ili odrastaju uz Portugalca.

Ronaldo trenutno igra za Manchester United, a već neko vrijeme se povezuje sa odlaskom iz redova Crvenih đavola i to zbog izostanka plasmana u Ligu prvaka.

Jedan od klubova s kojime se Ronaldo povezivao proteklih sedmica je i Marseille, za kojeg nastupa bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Marseille je u derbiju Azurne obale danas gostovano Nici na stadionu Allianz Riviera, a jedan od mališana se zajedno sa porodicom pojavio u Ronaldovom dresu.

[twitter]https://twitter.com/bech_06/status/1563858674522722304[/twitter]

Oglasi

Mališan je na sebi nosio Ronaldov dres iz Manchester Uniteda, a domaćin utakmice mu je zabranio ulazak na stadion bez obzira što je imao uredno kupljenu kartu.

Uplakani razočaran je gledao kako ostali navijači pune tribine i njegov san da gleda derbi odlazi u nepovrat.

Svakako će biti onih koji će opravdati ovaj potez Nice da ne dopusti navijačima da na tribinu za domaće gledatelje ulaze sa dresovima drugih klubova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S druge strane, mnogi će i biti kivni jer sloboda omogućava svakom živom biću da se nosi onako kako hoće i da kada doalzi na utakmicu ima pravo da nosi obilježja kakva želi.

Inače, ekipa Igora Tudora je slavila ubjedljiv trijumf sa 0:3. Strijelci su bili Sanchez dva puta i Tavares. Kolašinac je igrao kao starter i zamijenjen je nakon sat vremena igre. 

Top Komentari

King_Kenny
...bravo,tako se te radi,cuj dosao u Penaldovom dresu,trebali su ga sutnuti nogom u dupe jos zbog provokacije...
0 10
Mele
Ma dajte pa nije United gostovao, ovo je samo jedno malo dijete. Zabraniti djetetu da udje, to moze samo neko ko mozga nema...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi