Ronaldo je zaboravio šta je Neville uradio za njega prije 19 godina, a taj video se ponovo pojavio

Zamjerio mu što ga je kritikovao

Ronaldo je zaboravio šta je Neville uradio za njega prije 19 godina, a taj video se ponovo pojavio

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je poznat po tome što teško prima kritiku na svoj račun, a oni koji imaju hrabrosti javno da kažu takve stvari nađu se na njegovoj "crnoj listi" i on se pravi kao da ih ne poznaje, a to je prije nekoliko dana na svojoj koži najbolje osjetio Gary Neville.

Prije nešto više od mjesec dana Ronaldo se našao u centru pažnje kada je prilikom zagrijavanja pred utakmicu prišao nekadašnjem saigraču Royju Keaneu da se pozdravi, a pored njega je bio Jamie Carragher kojeg je Portugalac u potpunosti izignorisao.

Ronaldo je to uradio jer je Carragher u emisijama u kojim gostuje znao da kritikuje iskusnog fudbalera zbog nešto lošijih igara ove sezone, a očito je da Portugalac to sve prati.

Tada su se mnogi smijali Carragheru, a navijače Manchester Uniteda taj potez je oduševio s obzirom da je Carragher igrao za najvećeg rivala Liverpool. Međutim, kada je to CR uradio igraču s kojim je nosio dres Uniteda baš im i nije bilo do smijeha.

Naime, Ronaldo je za vikend pred utakmicu protiv West Hama napravio isti potez. Prišao je da se pozdravi sa Louisom Sahom i Jamiejom Redknappom, a pored njih bio je i Gary Neville kojeg Ronaldo uopšte nije ni doživio što nije bio slučaj tada kada je ignorisao Carraghera jer je tada pozdravio Nevillea.

Neville je htio pružiti ruku da se pozdravi s Ronaldom, ali kada je shvatio da će Portugalac samo proći pored njega moglo se vidjeti koliko je razočaran zbog takvog poteza.

Oglasi

Oni su nekoliko godina bili saigrači u Manchester Unitedu i osvojili su s ovim klubom skoro sve što su mogli, ali očito da ni takvo prijateljstvo nije dovoljno da imate pravo nekada i kritikovati bivšeg saigrača.

Navijačima Uniteda je zasmetalo što se Ronaldo ponio na takav način prema bivšem saigraču i smatraju da je pored svega trebao Nevilleu pružiti ruku, a ne poniziti ga na takav način pred kamerama.

Mnogi smatraju da je Ronaldo u prethodnih nekoliko mjeseci pokazao svoje pravo lice i činjenicu koliko je prepotentan i bahat.

Na društvenim mrežama pojavio se i video kada je Ronaldo igrao prvu sezonu u Manchester Unitedu i trebao je nakon jedne utakmice dati izjavu, ali još uvijek nije dobro pričao engleski jezik.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tada mu je u pomoć priskočio upravo Neville koji je pomogao Ronaldu da kaže nekoliko rečenica oko meča. Ponašao se prema Portugalcu kao veliki brat, ali je očito sve to Ronaldo zaboravio nakon nekoliko, mnogi će reći opravdanih, kritika koje mu je Neville javno uputio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1666374721
I ja kritikujem njegov ego i karakter godinama, i nikako ne razgovara sa mnom, a ruku da mi pruži, ni u snu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije