Ronaldo odmahuje rukama i svađa se sa Peljtom, a sa tribina se jasno čuje "Ma ajde, ne s**i"

Nezadovoljan je bio Portugalac, ali su zato zadovoljni bili navijači Slovenije

Ronaldo odmahuje rukama i svađa se sa Peljtom, a sa tribina se jasno čuje "Ma ajde, ne s**i"

Esmer Oštraković

Jako zanimljivu prijateljsku utakmicu u Ljubljani sinoć su odigrale reprezentacije Slovenije i Portugala, a pobjedu je na iznenađenje svih u utakmici u kojoj je pravdu dijelio Irfan Peljto, ostvarila domaća selekcija i to sa 2:0.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo mnogo na ovoj utakmici, a isto se može reći i za uvodnih 25 minuta nastavka ovog susreta.

Na iznenađenje svih na stadionu Slovenija postiže gol i dolazi do vodstva protiv super favorizovanog Portugala u 72. minuti. Strijelac gola bio je Gnezda Čerin.

Osam minuta postavljen je konačan rezultat ove utakmice. Gol za konačnih 2:0 postigao je Elšnik, a treba svakako istaći i da je u 85. minuti golman Slovenije zaustavio dobar šut Ronalda.

Kao i uvijek kada gubi, tako je i sinoć veoma nervozan na terenu bio jedan od najboljih igrača na svijetu, a radi se naravno o Cristianu Ronaldu.

Nekoliko puta je Cristiano Ronaldo žestoko prigovarao kod Peljte i njegovih asistenata jer je bio veoma nezadovoljan pojedinim odlukama sudija iz Bosne i

Oglasi

Hercegovine.

Jedan takav trenutak zabilježio je neko od navijača domaće reprezentacije, a video je kasnije ugledao svjetlo dana na društvenim mrežama.

Naime, Ronaldo je ostao da leži na travi i držao se za zglob na nozi i pokazivao je najboljem bh. sudiji, Irfanu Peljti da je dobio udaraci.

Krenula je nakon toga rasprava Peljte i Ronalda u kojoj je Portugalac očito ubjeđivao Sarajliju da je trebao dosuditi prekršaj, ali se Peljto nije slagao sa tim.

Oglasi

Jasno je bilo da je Ronaldo jako ljut i nervozan, a to se najbolje moglo shvatiti po njegovom odmahivanju rukama dok je razgovarao sam sudijom iz Bosne i Hercegovine.

U jednom trenutku, dok je trajao razgovor između Peljte i Ronalda jasno su se čuli zvižduci za Portugalca sa tribina stadiona u Ljubljani, a jedan navijač imao je posebnu poruku za Ronalda.

@gt63s_j

#ronaldo #slovenia

♬ original sound - Gt63s🔥

"Ajde ne s**i", poručio je navijal Ronaldu, a to se veoma jasno čuje i na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

Ronaldo je na kraju napustio teren vidno nezadovoljan sudijskim odlukama, ali i porazom i igrom koju su pokazali njegovi saigrači.

Top Komentari

Drakula
Peljto mrtvo ti kopile j,zaklan ces bit
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi