Cristiano Ronaldo: Ja sam najbolji igrač u historiji
Fudbalska historija je puna vrhunskih fudbalskih imena. Mnogi za sebe tvrde da su najbolji ikad, pa tako i Ronaldo, čija je izjava privuka veliku pažnju svjetskih medija.

Portugalac sasvim otvoren

Cristiano Ronaldo: Ja sam najbolji igrač u historiji

Midhat Šljivak

Sinoć je u Parizu održana svečana dodjela nagrade za najboljeg igrača svijeta u protekloj godini, pod pokroviteljstvom France Footballa. Ovo prestižno priznanje je po peti put otišlo u ruke Cristiana Ronalda.

Sjajni Portugalac se nakon večerašnjeg izbora uspio izjednačiti sa najvećim rivalom Lionelom Messijem po broju Zlatnih lopti, a Ronaldo je poručio kako želi i u narednim godinama osvajati nagrade.

Iako je u prošlosti bilo zaista velikih imena u svijetu fudbala, Portugalac tvrdi da je on najbolji ikad koji se pojavio na zelenom terenu.

"Ja sam najbolji fudbaler u historiji", citira France Football portugalskog velemajstora nakon primanja nagrade za najboljeg u ovoj godini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je sigurno jedan od najboljih ikad. Da li je i najbolji to svako sam može prosuditi, ali gledati ovog velemajstora prethodnih desetak godina bilo je zaista čudesno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
I jesi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi