"Cristiano Ronaldo je najbolji igrač u historiji i vi to znate"
Mendes i pored svega smatra da je ipak Ronaldo najbolji u historiji

Agent igrača Juventusa nema dilema

"Cristiano Ronaldo je najbolji igrač u historiji i vi to znate"

S. Pašalić

Cristiano Ronaldo večeras ipak nije uspio po šesti put osvojiti Zlatnu loptu.

Lionel Messi je u izboru France Footballa ipak osvojio ovu prestižnu nagradu po šesti put, te je iza sebe ostavio Virgila Van Dijka i upravo Cristiana Ronalda.

Portugalac ove godine nije bio na nivou kao prethodnih kada je igrao u dresu Real Madrida i teško je bilo očekivati da će ponovo osvojiti Zlatnu loptu.

Ipak, njegov agent, Jorge Mendes, i dalje smatra da je Ronaldo najbolji igrač u historiji.

"Cristiano je najbolji igrač u historiji i vi to znate!", rekao je Mendes na dodjeli nagrada za najbolje igrače u italijanskom prvenstvu za prošlu sezonu.

Upravo zbog ove dodjele nagrada, Ronaldo se nije pojavio na svečanoj ceremoniji dodjele Zlatne lopte i trebao bi biti proglašen za MVP Serije A za prošlu sezonu, a također bi trebao biti i u najboljoj postavi italijanskog prvenstva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Hooruk
Krenulo je, a sada ce nastupit majka mu, sestre, selektor portugala i ostali.
8 0
VelaHavle
Aahahahahahahahahaha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi