Cassano: U Juventusu to dobro kriju, ali svi znaju u čemu je problem

Oglasio se bivši italijanski napadač

Cassano: U Juventusu to dobro kriju, ali svi znaju u čemu je problem

E. Čaušević

Bivši italijanski napadač Antonio Cassano izjavio je da u Juventusu postoji veliki problem koji sada svi jasno vide.

Juventus je jučer osvojio samo bod na svom terenu protiv Sassuola (2:2) što je iskoristio Inter koji je preuzeo lidersku poziciju. Nakon utakmice oglasio se i Cassano koji je poručio da u Juventusu postoji jasan problem.

"Mislim da Ronaldo ima veliki problem sa Sarrijem. Oni moraju naći neko rješenje jer sve to je počelo da šteti ekipi. Sigurno postoji problem kojeg u Juventusu trenutno vješto kriju", rekao je Cassano.

On je također poručio da bi Gianluigi Buffon trebao biti prvi izbor na golmanskoj poziciji jer je za njega dosta kvalitetniji golman od Wojciecha Szczesnyja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Buffon treba da brani jer je bolja opcija od Szczesnyja koji je bio rezerva u Arsenalu kad su Almunia i Fabianski bili tu i to dovoljno sve govori. U Romi je imao jednu dobru sezonu, ali ne može se porediti s Gigijam", dodao je Cassano.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi