Da li će Cristiano Ronaldo zabiti nož u leđa Manchester Unitedu?

Još uvijek nije poznato ostaje li u Juventusu

Da li će Cristiano Ronaldo zabiti nož u leđa Manchester Unitedu?

Endin Čaušević

Nova sezona Serije A počinje ovog vikenda, a Juventus u prvom kolu igra u gostima protiv Udinesea.

Stara dama još uvijek nije kompletirala igrački kadar za novu sezonu i očekuje se još nekoliko promjena do kraja ljetnog prelaznog roka.

U centru pažnje je i dalje Cristiano Ronaldo za kojeg još uvijek nije jasno da li će ostati u Juventusu ovog ljeta. Ronaldo ima ugovor na još godinu dana, ali postoji mogućnost da napusti Juve u narednim sedmicama.

Ronaldo se povezivao prvo s prelaskom u PSG, ali sada je jasno da od toga neće biti ništa jer su Parižani odustali od njegovog angažmana nakon što je stigao Lionel Messi.

Međutim, Corriere dello Sport jutros je na naslovnici objavio vijest koja je iznenadila mnoge, a to je da je Ronaldo ponudio svoje usluge Manchester Cityju.

Image

Jasno je da se Ronaldo proslavio igrajući za Manchester United i da svi priželjkuju njegov povratak na Teatar snova zbog čega su navijači Crvenih đavola bili itekako iznenađeni kada su čuli da bi Portugalac mogao potpisati za njihovog gradskog rivala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, mediji u Engleskoj su poručili da je mala mogućnost da Ronaldo zaigra za City jer klub s Etihada ulaže sve napore kako bi do kraja prelaznog roka doveo Harryja Kanea iz Tottenhama.

Zbog toga se očekuje da će Ronaldo ostati član Juventusa i naredne sezone, te da će najvjerovatnije narednog ljeta napustiti klub kao slobodan igrač.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Fabrizio Romano objavio da City nema namjeru kupovati Ronalda al nema to veze, naši stručnjaci na SportSportu sve znaju.
4 0
Vela82
Zabio bi im noz u leda kad bi tek otiso u Liverpool, svakako City nije ni blizu najveceg rivala Uniteda. A i da napomenem da nema nista od tog transfera
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi