3

Komentari (3)

Mirsad1705
De se vi malo uozbiljite sa vašim komentarima - nijedan igrač nije veći od kluba - mora se ponašati u interesu i u skladu sa interesima kluba koji ga debelo plaća. U svim utakmicama Lige Evrope CR je igrao od 1.minute. Trener je taj koji je "kriv" za pobjede i za poraze, pa on snosi svu odgovornost, a ne CR ili bilo koji drugi igrač, znači njegova je zadnja. Što se tiče "spašavanja" prošle sezone - MU je pao na svim poljima dolaskom CR-a, a Solskjera je koštao trenerske pozicije. Pitajte njega o kakvom se "spašavanju" radilo. Činjenica je, da MU igra bolje kada Ronaldo sjedi na klupi, tako je bilo i sinoć, protiv Totenhema.
Adrian
A sta treba da igra svaku utakmicu nasmijan, čovjek je tražio da ide ljetos, niste mu dali i sad ga tu ovaj drži na klupi svaki meč, ovakvu fudbalsku gromadu držati na terenu maksimalno 10 minuta je veliko nepoštovanje, ako je star trabali ste ga pustiti da ide gdje hoće, pa čovjek je u ovim godinama zabio 18 golova u premijer ligi, drkate najbolje svih vremena.
doledolovski
Ok ali jednog od najboljih svih vremena,i nekog ko ima veliki utjecaj na razvoj i gledanost fudbala opcenito,ne mozes ponizavati tako sto zelis da ga uvedes dvije,tri minute do kraja utakmice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.