Keane u šoku kada je vidio kakve kostobrane ima Ronaldo: "Zaprepašten sam"

Nije to očekivao

Keane u šoku kada je vidio kakve kostobrane ima Ronaldo: "Zaprepašten sam"

E. Čaušević

Manchester United je danas osvojio samo bod na svom terenu protiv Evertona.

Crveni đavoli su remizirali protiv Evertona sa 1:1, a u centru pažnje nakon utakmice našao se Cristiano Ronaldo koji je meč počeo na klupi.

Ronaldo je šansu dobio sredinom drugog poluvremena, a nakon što je meč završen vidjelo se da nije bio baš zadovoljan što nije utakmicu počeo od prve minute.

No, Portugalac se u centru pažnje našao i zbog svojih kostobrana koje je nosio na današnjem meču.

Kamere su snimile Ronalda kako se priprema za ulazak na teren, a na kostobranima je bila njegova slika što je mnoge nasmijao..

Image

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, legendarni Roy Keane nije bio baš impresioniran time i nakon utakmice izjavio je da je bio zaprepašten kada je vidio da Ronaldo ima svoju sliku na kostobranima.

"Ima svoju fotografiju na kostobranima koje nosi? Stvarno? Zaprepašten sam", rekao je Keane nakon utakmice na Teatru snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kakkav egoista i umisljen lik,za ne povjerovati...pravi narcisoid...njemu je uspjeh ekipe na zadnjem mjestu,a licna statistika na prvom.
7 23
rock3
Znaci u prvom planu je grb Portugala,gore iznad slika njega i majke kada je bio dijete,covjek personalizovo kostobrane nekim svojim bitnim stvarima i ne vidim tu nista lose.
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi