15

Komentari (15)

demar
šteta za juve, kako bi dzeko legao to nije normalno FJ
ja.hondo
Hvala Bogu pa nije dosao u Juventus
dinass
Dzeko je uradio najbolju mogucu stvar,jedino cemu na zivcemici ona skrtci Lautaro i Sancez koji loptu nebi dodali ni mami svojoj kad se priblize golu.
Zulfikar
Bolje mu je u Milanu, hava je cisca od one u Torinu.
Marco_Materazzi
Hahahha koja glupost, pa nije Dzekson lud da igra za te smecare iz torina
King_Kenny
...sreca pa nije,hvala Ronaldu...opet bi ostao bez titule i Italiji da je otisao tamo...ovako je u Interu skoro sigurno uzima s obzirom na ono sto je Inter pokazao na pocetku.
AmarSahin
''Sigurno uzima s obzirom na ono što je inter pokazao na početku'' Igrali su protiv Genoe i Verone, klubova koji svake sezone završavaju 10. I ne znam zašto ste odmah otpisali Juventus, Juventus je sezone 15/16 izgubio utakmice u 1. i 2. kolu protiv Udinesea i Rome i odigrao izjednačeno u 3. kolom pa su opet osvojili Seriu A sa 91 poenom.
Marco_Materazzi
King_Kenny
@AmarSahin ...titule se osvajaju upravo na takvim utakmicama.
AmarSahin
@Marco_Materazzi A zašto se naprimjer ti ne bi upucao? Trošiš svoje vrijeme na svađe na internetu, baš ti je izgleda dosadno u životu.
Marco_Materazzi
@AmarSahin pa da sam ne daj boze kao ti, ne bih morao dva put razmisliti, odmah bi se rokno
user1619813038
Pa bolje mu je u Interu
AcMilan_rosoneriBosna
Borba za cetvrto mjesto
JuventinoBK
Vi necete ni to
AcMilan_rosoneriBosna
Pred nam je budi real samo dosta će zavisi ko se pojaca u januaru nama treba dobar playmeker a vama sva sredina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.