Šta je Ronaldo rekao Mbappeu?

Mediji nagađaju

Šta je Ronaldo rekao Mbappeu?

E. Škorić

Cristiano Ronaldo i Kylian Mbappe sinoć su se sastali tokom meča Lige nacija Portugal - Francuska.

Dvije zvijezde srele su se na sredini terena i povele razgovor, a ljude posebno zanima o čemu su razgovarali napadač Juventusa i napadač PSG-a?

Mbappe je Ronalda nazvao svojim idolom, vidjelo se koliko je sretan kada je stao pored Portugalca, a mnogi ljubitelji nogometa širom svijeta voljeli bi saznati šta je bila tema njihovog razgovora. Mediji nagađaju da se radi o dvije stvari.

Prema Sky Sportu, Ronaldo je dao nekoliko savjeta zvijezdi PSG-a koja se nije mogla prestati smijati kad mu je prišao CR7. 

[twitter]https://twitter.com/totalcristiano/status/1315380381856796673[/twitter]

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Il Corriere della Sera pak tvrdi da su razgovarali o budućnosti i da su poželjeli da igraju zajedno u timu naredne sezone. Ronaldo poziva Mbappea u Juventus, nadaju se navijači italijanskog kluba, no Mbappe je u ovom trenutku bliže Ronaldovom bivšem klubu Real Madridu.

No, niko sa sigurnošću ne može znati o čemu se razgovaralo, ali Mbappe je izgledao tako sretno u društvu svog idola.

Top Komentari

Keno
Ronaldo: ima mjesta u juve brate haha hajde zivota ti Mbappe: haha joj nebi bilo lose kako je pjanke? Ronaldo: Otiso lik u barcu Mbappe: haha zezas nista cujemo se drugi put
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi