7

Komentari (7)

axel43
Koji si ti Čauš kreten! Ti i tvoji naslovi!! Ovo ko neki klošar sa ulice da piše a ne novinar! Doduše ti i nisi ni N od novinara!
green_dragon
Nemoj tako BAHATO na naseg Causa......hahahahahahah
axel43
Ma ko ih yebe sve redom!! Nedaju ljudi sebi kritike, odmah ti blokiraju profil! A kakvih ovdje sve budala ima, šta laju i psuju i opet ništa! Dno od portala, al ako imaš kakav prijedlog za drugi da sebi skinem! Da se odmah sklonim sa ovog smeća i njihovih amatera od novinara!!
F1F
Ti se " skini " sa samog sebe paša pa će nam svima biti bolje ((;-.. tražiš prijedlog? Ovdje ? ... Prijedlog ti je : nađeš sebi trebu , pa uzmeš pročitaš knjigu , edukuj se. Okani se neta i .. mirna Bosna!!!
axel43
Pa reče mi baš onaj pravi!! Pa ti nesilaziš sa neta! Onaj Gazija i King Kenny su za vas gospoda, kreteni jedni!!
F1F
Misliš : ne silazi ! ((;-
axel43
Aha!! Jesam li ovo aha ispravno napisao??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.