Gdje god da krene, proganja ga: Ronaldu je pao mrak na oči kad je čuo šta Saudijci skandiraju

I dalje bez gola za Al-Nassr

Gdje god da krene, proganja ga: Ronaldu je pao mrak na oči kad je čuo šta Saudijci skandiraju

A. Čaušević

I drugu utakmicu u Saudijskoj Arabiji Cristiano Ronaldo je okončao bez gola. Al Nassr je u polufinalu Superkupa izgubio od Al Ittihada sa 3:1, pa je tako Portugalac ostao i bez prilike da osvoji svoj prvi trofej. 

Ronaldo je u susret ušao motivisan i željan igre, međutim na terenu se i nije previše proslavio iako je imao nekoliko situacija da postigne gol.

Portugalac je posebno potišteno izgledao kada je na poluvremenu odlazio u svlačionicu, a navijači sa tribina su mu dodali sol na ranu.

Naime, u jednom trenutku se moglo čuti kako publika skandira "Messi, Messi", odnosno ime Ronaldovog najvećeg rivala Lionela Messija.

Ronaldu su se i slične situacije dešavale ranije u prošlosti, ali se sigurno nije tome nadao i u Saudijskoj Arabiji gdje je ubjedljivo najveća zvijezda.

Oglasi

Najpopularniji fudbaler današnjice će na narednu priliku za postizanje gola morati čekati do 3. februara i duela protiv ekipe Al-Fateha.

U Saudijskoj Arabiji će Ronaldo zaraditi ogroman novac, ali ako se po jutru poznaje dan i neće biti toliko uspješan koliko je planirao.

Ranije tokom ove sedmice je otkriveno da je Ronaldov odlasku na egzotičnu destinaciju prethodio ultimatum kojeg je postavi menadžeru Jorgeu Mendesu.

Slavni Portugalac je tražio od Mendesa da mu osigura transfer u Bayern ili Chelesea što se na kraju nije ni desilo, prije svega jer su ovi klubovi odbili dolazak Ronalda.

Sve to je zasmetalo višestrukom osvajaču Zlatne lopte pa je na kraju i raskinuo saradnju sa jednim od najboljih menadžera današnjice. Na nagovor prijatelja Rickyja Regufea je potpisao za Al-Nassr.

Proteklih sedmica spominjalo se i da je Ronaldova veza sa Georginom Rodriguez u krizi, međutim slavni par je sve demantovao romantičnim objavama na društvenim mrežama.

Top Komentari

Ecosport
Propalitet narcisoidni neka doživljava poniženja
0 4
denimen9
Ne kontaju pustinjski miševi šta je nogomet. Koza će to sve da promjeni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi