Majka Cristiana Ronalda želi sina u voljenom klubu: Uvjerit ću ga da se vrati
Foto - Instagram

Dolores ga želi u Sportingu

Majka Cristiana Ronalda želi sina u voljenom klubu: Uvjerit ću ga da se vrati

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo se sve češće povezuje sa odlaskom iz redova Juventusa.

Portugalac je jučer protiv Sassuola postigao svoj 100. pogodak u dresu Stare dame, ali ekipa ove sezone igra dosta slabo i vrlo je moguće da bude brojnih odlazaka u ljetnom prijelaznom roku.

Među imenima koja se spominju na listi za odlazak je i Cristiano, koji se povezuje sa Manchester Unitedom, PSG-om, ali i sa Sportingom iz Lisabona.

Portugalski velikan je nakon dvije decenije postao šampion Portugala, a sada se uveliko govori o povratku Ronalda u klub.

To bi rado željela i majka Cristiana Ronalda Dolores Aveiro koja će pokušati da ga uvjeri da se vrati u klub gdje je počelo njegovo veliko putovanje.

Oglasi

"Sutra idem do njega i uvjerit ću ga da se vrati. Vratit će se u klub", poručila je Dolores za TVI24.

Cristiano je u Sportingu odigrao samo jednu seniorsku sezonu. Zablistao je u sezoni 2002/2003 i zatim je uslijedio transfer u Manchester United, te stvaranje jedne velike karijere.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Povratak u Sporting bi sasvim sigurno bio bi sasvim sigurno nevjerovatan potez Cristiana koji je sa 28 golova trenutno prvi strijelac Serije A.

CR je u dresu portugalskog velikana odigrao 31 meč i postigao je pet pogodaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vela82
I jaoo, ode on u pm
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti