Kako je Ronaldo nekad govorio o Cityju? 'Prije bih otišao u Katar...'

Intervju prije par godina

Kako je Ronaldo nekad govorio o Cityju? 'Prije bih otišao u Katar...'

S. Grebović

Sve je manje vremena ostalo do završetka ljetnog prelaznog roka koji je bio i više nego zanimljiv.

Prelazak Lionela Messija iz Barcelone u redove PSG-a svakako je top transfer priča ovog ljeta, a do kraja prelaznog roka mogla bi odjeknuti i još koja 'bomba'.

Sve se više spominje i Kylian Mbappe koji bi vrlo lako mogao u Real Madrid, a sredinu bi mogao promijeniti i Cristiano Ronaldo.

Mediji pišu da ga samo sitnice dijele od prelaska u redove Manchester Cityja što bi svakako bio veliki udarac navijačima njihovog gradskog rivala Uniteda, čiji je dres Portugalac sa velikim uspjehom nosio dugi niz godina.

U javnost je isplivao jedan intervju koji je Cristiano Ronaldo dao za britanski BBC dok je nastupao za Crvene đavole, a kada je govorio o mogućem prelasku u City.

"Mislite da će novac da promijeni moje mišljenje sa 30 godina? Ne mislim da hoće, to nikako neće biti problem", izjavio je.

Tada je još rekao:

"Ako je već reč o novcu, mogao bih da odem u Katar, oni imaju vjerovatno više novca od Manchester Cityja. Ne radi se o novcu, već o strasti prema fudbalu", rekao je Portugalac tom prilikom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

JuventinoBK
Nema strasti kad igras za degenerika alegrija koji dadne 2 gola protiv ****nog udinesea i brsni se. Degen svih degena, baštini fudbal iz šezdesetih. Sve mu ****m! Svim srcem uz Inter!
1 3
DamirS
Ronaldo kao Dodik prije par godina o genocidu, kako ljudi brzo promijene mišljenje.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi