Došao je po Cristiana: Jorge Mendes za stolom sa čelnicima Juventusa
Foto - EPA

Agent portugalske zvijezde u pregovorima

Došao je po Cristiana: Jorge Mendes za stolom sa čelnicima Juventusa

M. Šljivak

Agent Cristiana Ronalda Jorge Mendes obavit će danas razgovor sa čelnicima Juventusa.

Već danima se priča kako portugalska zvijezda želi napustiti Juventus u finišu prelaznog roka i neće biti nikakvo iznenađenje ako se to zaista i desi.

Njegov agent Jorge Mendes sinoć je stigao u Torino, a danas će se sastati sa rukovodstvom Juventusa i razgovarat će se o opcijama za Cristiana.

Manchester City se spominje kao potencijalna destinacija za Portugalca, ali za sada nikakva zvanična ponuda nije stigla u Torino.

Ipak, navodno je City ponudio Ronaldu dvogodišnji ugovor vrijedan 15 miliona eura po sezoni, a Juventus traži odštetu od 30 miliona eura.

Oglasi

"Ronaldo je za mene mrtav ako ode u City"

Prelazak Ronalda u redove Cityja poprilično bi naljutio navijače Manchester Uniteda u čijim redovima je CR igrao od 2003. do 2009. godine.

Veliki navijač Crvenih đavola, voditelj Andy Goldstein, tvrdi da bi za njega Ronaldo bio mrtav ako bi otišao u City.

"To bi mi slomilo srce. Znam da zvuči ekstremno, ali ako Ronaldo ode u City, on bi za mene bio mrtav", rekao je Goldstein i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bio bi izbrisan iz Uniteda. Čuo sam kako priča o ljubavi prema Unitedu i kako bi volio da se vrati jednog dana. Ne bi trebao otići u City. Postoje stvari koje se ne rade kada su zvijezda. On o ovom potezu ne bi smio ni razmišljati. Eric Cantona ne bi ni za milion godina otišao u City", rekao je Goldstein.

Cristiano Ronaldo je za United odigrao 292 utakmice i postigao je 118 golova. Sa klubom je osvojio tri naslova prvaka Engleske i trofej Lige prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi