"Ronaldo je za mene mrtav ako ode u City"
Foto - EPA

Veliki navijač Uniteda iskreno

"Ronaldo je za mene mrtav ako ode u City"

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo bi do kraja prelaznog mogao postati novi član Manchester City.

Portugalska zvijezda svim silama želi napustiti Juventus, a njegov agent Jorge Mendes stigao je u Torino kako bi završio posao u narednim danima.

Prelazak Ronalda u redove Cityja poprilično bi naljutio navijače Manchester Uniteda u čijim redovima je CR igrao od 2003. do 2009. godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRTNN32B_-d/[/instagram]

Veliki navijač Crvenih đavola, voditelj Andy Goldstein, tvrdi da bi za njega Ronaldo bio mrtav ako bi otišao u City.

"To bi mi slomilo srce. Znam da zvuči ekstremno, ali ako Ronaldo ode u City, on bi za mene bio mrtav", rekao je Goldstein i dodao je:

"Bio bi izbrisan iz Uniteda. Čuo sam kako priča o ljubavi prema Unitedu i kako bi volio da se vrati jednog dana. Ne bi trebao otići u City. Postoje stvari koje se ne rade kada su zvijezda. On o ovom potezu ne bi smio ni razmišljati. Eric Cantona ne bi ni za milion godina otišao u City", rekao je Goldstein.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQEUAL5AY5_/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je prema navodima italijanskih medija ponudio Ronaldu dvogodišnji ugovor vrijedan 15 miliona eura po sezoni i o transferu će se pregovarati u narednim danima.

Cristiano Ronaldo je za United odigrao 292 utakmice i postigao je 118 golova. Sa klubom je osvojio tri naslova prvaka Engleske i trofej Lige prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...u koji god veci klub dodje od njega ce biti vise stete nego koristi,to je i Juventus uvidio i zato hoce da ga se rijese...sa finansijske i marketinske strane je sigurno isplativ zbog svoje popularnosti,ali sto se tice doprinosa ekipi tu nece biti neke koristi,jer lik ce traziti da sve lopte idu na njega,preuzet ce slobodne udarce od nekog boljeg sutera,u odbranu se svakako nikad nije ni vracao,tako da tu odmah imas rupu koju drugi moraju zakrpiti itd...on je jos dobar jedino da puca penale,i zbog toga bi mu Manchester United bio najbolja opcija jer oni su rekorderi EPL po dosudjenim penalima,mada sumnjam da bi Bruno Penaldes bio zadovoljan njegovim dolaskom.
9 6
emanuelmacron
cu za mene mrtav,ko siti ,boliga k.zatebe ,neki ljudi stvarno imaju visoku misljenje o sebi.
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi