Sitni detalj kojim je Cristiano Ronaldo pokazao kakav je čovjek

Iako prolazi kroz loš period

Sitni detalj kojim je Cristiano Ronaldo pokazao kakav je čovjek

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je najpopularniji udbaler današnjice zbog čega je u centru pažnje gdje se god pojavi. 

Iako prolazi kroz loš period, možda i najslabiji u svojoj karijeri, Ronaldo je još jednom pokazao veliko poštovanje prema svom protivniku.

Manchester United je u nedjelju gostovao Mancheter Cityju na Etihadu te je izgubio 6:3. Iskusni Portugalac nije dobio ni minut što je mnoge iznenadilo.

Prilikom ulaska na stadion Etihad Ronaldo je jednim detaljom pokazao kakav je sportista, ali i čovjek zbog čega i zaslužuje da bude cijenjen od strane svih ljubitelja fudbala.

Naime, kada je vidio da bi mogao nogom stati na grb Manchester Cityja koji se nalazio na ulazu, zastao je i prošao pored loga Građana.

Oglasi

Da je kojim slučajem Ronaldo nagazio na grb aktuelnog prvaka Engleske nema sumnje da bi se suočio sa žestokim kritikama.

Tan Hag obrazložio odluku 

Tokom jednosmjernog derbija na Etihadu kamere su nekoliko puta u prvi plan stavile Ronalda koji je kolutao očima i otpuhivao zbog očajne igre njegovog tima.

Nakon poraza Erik Ten Hag je obrazložio svoju odluku zašto 37-godišnjaku nije dao ni minut. Kazao je da to uradio iz poštovanja prema samom igraču.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam uveo Ronalda iz poštovanja prema njemu i njegovoj velikoj karijeri", kazao je nizozemski stručnjak koji očigledno nije želio da se Ronaldo osjeća poniženim na terenu.

Tako je Ronaldo ostao na samo jednom golu ove sezone. I taj gol je postigao iz penala i to protiv slabašnog Sheriffa u Europa ligi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
koji racku stavljas grb tu ako ne zelis da se gazi po njemu
3 0
adi4
A dje sad roy keane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi