Engleski mediji tvrde: Ten Hag spremio iznenađenje za Guardiolu

Utakmica se igra sutra

Engleski mediji tvrde: Ten Hag spremio iznenađenje za Guardiolu

Esmer Oštraković

Derbi susret 9. kola Premiershipa sutra će odigrati Manchester City i Manchester United.

Naravno, ekipa Manchester Cityja je favorit na ovom susretu, ali u derbiju je uvijek sve moguće.

Kako prenose engleski mediji trener Manchester Uniteda, Erik Ten Hag spremio je iznenađenje za svog sutrašnjeg protivnika.

Radi se o Cristianu Ronaldu koji će, kako javljaju mediji bliski Manchester Unitedu, sutra upisati svoj drugi start ove sezone.

Poznato je navodno i kako će izgledati prva postava Manchester Uniteda za sutrašnju utakmicu i to sa Cristianom Ronaldom u vrhu napada.

Na golu će biti De Gea, a zadnju liniju činiti će Malacia, Varane, Martinez i Dalot, a to znači da će i sutrašnju utakmicu Maguire početi sa klupe.

Zadnaj dva vezna nogometaša biti će Eriksen i McTominay, dok će ispred njih kao kreator igrati Bruno Fernandes.

Po krilima će djelovati Sancho po lijevoj i Antony po desnoj strani. U vrhu napada trebao bi biti već spomenuti Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane još uvijek nije poznato kako će izgledati postava Manchester Cityja, ali poznato je da će napad predvoditi Erling Haaland.

Ostaje da vidimo da li su engleski novinari imali dobre informacije, te hoće li postava Manchester Uniteda izgledati ovako.

Top Komentari

user1600705501
Topii plastiku sutra..
5 1
RedMostar
Glory Glory
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi