Cristiano Ronaldo u avionu, u narednim satima će biti sve gotovo?!

Ide na razgovore

Cristiano Ronaldo u avionu, u narednim satima će biti sve gotovo?!

Edmir Škorić

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo vratio se u Englesku, a sada slijedi razgovor s vodstvom Manchester Uniteda o njegovoj budućnosti.

Prema The Athleticu, Ronaldo bi trebao sletjeti u Manchester večeras kako bi odrđao razgovore s Unitedom, kako bi se pokušao naći najbolji 'deal' između njega i kluba.

Poznato je da je Ronaldo izrazio ranije želju da napusti Old Trafford ako stigne odgovoarajuća ponuda, dok je novi trener kluba Erik ten Hag izjavio da želi da ga zadrži u klubu i narednih sezona.

Očekuje se da će sada Portugalac obaviti i razgovore s glavnim trenerom, Ten Hagom, a onda na osnovu toga donijeti konačnu odluku.

Puno je nagađanja o njegovoj budućnosti u klubu, gdje mu ugovor traje još jednu sezonu. On i njegov tim navodno pokušavaju pronaći novi klub koji je u Ligi prvaka, dok je United ispao u Evropsku ligu nakon loše sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United inzistira da 37-godišnjak nije na prodaju, dok Ronmaldov agent Jorge Mendes uveliko razmatra opcije i navodno postoji velika šansa da igrač potpiše za Atletico Madrid.

Navijači najtrofejnijeg engleskog kluba s netrpljenjem čekaju rasplet cijele situacije i nadaju se da će Ronaldo ostati njihov član iako možda nije na nivou od prije nekoliko godina.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
šupčina. nitko ga neće i sad je mančester "prva i jedina ljubav".
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi