12

Komentari (12)

King_Kenny
...klasicni njegov "tap in" na asistenciju ovog sakatog golmana kojem bi ja odmah na poluvremenu urucio otkaz jer nije u stanju da uhvati loptu nakon bezopasnog suta.
st4rk.
Hebo te dominik turk
nedoni46
Sakata je i odbrana ako tako gledas, nije bio offside i stoperi su korak ispred Ronalda bili u toj situaciji. Trebas bit majstor da se ovako kreces.
King_Kenny
@nedoni46 ...jesi li ti vidio "intervenciju" golmana???...ono je smijesno,ako ono nije namjerno uradio onda je lik totalni retard koji je pogrijesio sport...neka ide igrati odbojku tu ne mora hvatati loptu...vjerovatno odbrana nije ocekivala da je lik onako retardiran i da ono nece uhvatiti.
Robijasi_It
Tap tap trk primanje i golmanu kroz pisu sreca jbg
kurjak
Nisam ni sumnjao, mašina.
Secerko
nedoni46
Trpat će ovaj dok mu sve na glavi ne budu sijede.
Viper20
Trčao je cijelu utakmicu ,ginuo samo da bi postigao gol..SIUUU
user1607499935
O cemu ti? Lik samo seta po terenu. Klasika za njega . Ovako moze igrati do 50e
MUFCDOGROBA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.