Navijači Liverpoola će večeras na čudesan način pružiti podršku Cristianu Ronaldu

Prolazi kroz teške trenutke

Navijači Liverpoola će večeras na čudesan način pružiti podršku Cristianu Ronaldu

Endin Čaušević

Manchester United je potvrdio danas da Cristiano Ronaldo neće igrati večeras na Anfieldu veliki derbi protiv Liverpoola.

Liverpool i Manchester United igraju večeras meč 30. kola engleskog Premiershipa, a poznato je da je ovo vjerovatno najveći engleski derbi. Za oba tima utakmica je od velikog značaja što nam garantuje dosta uzbuđenja.

Međutim, Crveni đavoli će itekako oslabljeni ući u ovu utakmicu jer Ralf Rangnick ne može računati na svog najboljeg igrača Ronalda koji će zbog privatnih stvari propustiti meč.

Naime, Ronaldo je sinoć objavio da su on i Georgina izgubili sina na porodu što je ogromna tragedija. Georgina je nosila blizance i rodila je kćerku, ali sin nažalost nije preživio.

To je itekako uzdrmalo Ronalda i njegovu porodicu i jasno je da večeras nije u mogućnosti da igra bez obzira o kakvom derbiju je riječ.

Oglasi

Također, engleski mediji su danas objavili da će navijači Liverpoola na poseban način pružiti podršku Ronaldu jer znaju kolika je tragedija i tuga kada neko izgubi svoje dijete.

Iako se radi o najvećim rivalima jasno je da u takvim stvarima nema mržnje i netrpeljivosti. SportBible je objavio da navijači Liverpoola planiraju da aplaudiraju u sedmoj minuta utakmice za Ronalda kako bi pružili podršku njemu i njegovoj porodici u teškim momentima.

Još uvijek niko od navijača Redsa nije potvrdio ovu informaciju koju su engleski mediji objavili, a da li će zaista napraviti taj divan gest za Ronalda ostaje nam da vidimo kada sudija označi početak utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1516385892319088642[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Moze reci sta ko hoce ali dokazao se u dosta ligi, i dosta klubova a igra vec haman 20 godina na nivou. Najbolji napadac svi vremena CR7
7 3
Dragan_B
Raspad Reala i Cadiza jučer i prekjučer
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi