Već im je na radaru: Real Madrid za ljeto sprema ogromno iznenađenje?

Traže rezervnog napadača

Već im je na radaru: Real Madrid za ljeto sprema ogromno iznenađenje?

E. Čaušević

Edinson Cavani će na kraju ove sezone napustiti Manchester Uniteda.

Cavani s Crvenim đavolima ima ugovor do kraja ove sezone i nije dobio mogućnost da produži saradnju zbog čega je jasno da će na ljeto promijeniti klub.

Urugvajac je u United stigao prije skoro dvije godine kao slobodan igrač nakon što je napustio PSG, ali na Old Traffordu ima većinom ulogu rezerviste čime sigurno ne može biti zadovoljan.

I u januaru se špekulisalo da će Cavani napustiti klub i preći u Barcelonu, ali na kraju Manchester United nije pristao da ga pusti i odučili su da će urugvajski napadač ostati do kraja sezone.

Ipak, sigurno je da Cavani odlazi ovog ljeta i već se špekuliše gdje bi mogao nastaviti karijeru. Povezuje se s nekoliko klubova iz Španije i Italije, ali je jutros The Sun šokirao javnost novim informacijama.

Naime, ovaj engleski portal objavio je da je Cavani čak na radaru Real Madrida koji bi mu mogao ponuditi na ljeto jednogodišnji ugovor.

Navodno, kraljevski klub Cavanija također vidi kao rezervnog napadača i dovest će ga ukoliko Erling Haaland odbije mogućnost da potpiše za Real Madrid. Cavani bi trebao biti rezerva Karimu Benzemi i Kylianu Mbappeu za kojeg se vjeruje da je već sve dogovorio s Kraljevima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid vjeruje da bi Cavani bio odlična rezervna opcija na poziciji napadača i uz to će ga dobiti besplatno što je sjajan posao što se tiče finansija.

Za Real nije čudno da angažuje tako "otpisane" napadača jer su prethodnih godina znali dovesti fudbalere poput Adebayora, Chicharita, Saviole... Cavani još uvijek ima dosta toga za ponudi, a i pored toga što bi bio rezervna opcija sigurno je da bi poziv Real Madrida teško odbio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Valjas gluposti ko obicno a ovaj polovnjak stari je meta Barse
2 1
Mehinaldo
Po meni dobra opcija naravno s klupe i benzemu malo da rastereti. Ako se sad pogleda pa real nema koga ubaciti kad im treba a na kraju krajeva bolje je nek on bude tu nego ono smece bale da se ismijava po klupi. Dovesti obavezno on je dzabni a neocekuje ni veliku platu moze posluziti. Vjerovatno je spekulacija ali bi dobro bilo da je istina
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi