Izviždali su ga, postigao je hat-trick pa poslao poruku navijačima

Ronaldo nakon Norwicha

Izviždali su ga, postigao je hat-trick pa poslao poruku navijačima

Eldar Ganibegović

Manchester United danas je na Old Traffordu s 3:2 savladao Norwich City.

Iako su vodili s 2:0 zahvaljujući dvostrukom strijelcu Cristianu Ronaldu, Crveni vragovi su na kraju jedva stigli do pobjede. Norwich je uspio da se vrati, ali je United uspio doći do pobjede od 3:2.

U 76. minuti je sjajni Ronaldo ponovo pokazao da je klasa, pa kompletirao hat-trick za tri boda koja su United odvela na peto mjesto i nastavit će ovaj tim trku za četvrtom pozicijom kako bi igrao u Ligi prvaka naredne sezone.

Bio je sjajan odgovor Cristiana Ronalda nakon što su izviždani on i njegov saigrač Paul Pogba, a poslije utakmice je poručio navijačima da nema predaje.

"Jako sam sretan zbog ove pobjede i zbog činjenice da smo se vratili dobrim igrama u Premier ligi. Moja partija je tim važnija jer nam je donijela tri boda. Čestitam, dečki, to je bio veliki trud svih. Nećemo odustati, borit ćemo se do kraja", poručio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon ovog rezultata Manchester United je na taveli prestigao West Ham i Arsenal i sada je na 5. mjestu, te za četvrtim Tottenhamom zaostaju tri boda.

Inače, ovo je bio ukupno 60. hat-trick u karijeri Cristiana Ronalda, dok njegov "vječiti rival" Lionel Messi ima pet manje. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...a nije mu zvizdao cijeli stadion zbog udaranja djeteta kao sto zvizde Zoumi jer je udario macku?
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi