Ten Hag je izgubio živce i rekao je čelnicima Uniteda šta da urade s Cristianom Ronaldom

Više ne želi to da trpi

Ten Hag je izgubio živce i rekao je čelnicima Uniteda šta da urade s Cristianom Ronaldom

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo još uvijek nije uspio da riješi svoju situaciju i napusti Manchester United.

Ronaldo je još prije dvije sedmice rekao jasno čelnicima Manchester Uniteda da želi da napusti klub i da se nada da će prihvatiti ponudu koja dođe za njega.

Portugalac se čak nije pojavio ni na pripremama engleskog kluba za novu sezonu i još uvijek trenira sam nadajući se da će se što prije riješiti njegov status u klubu jer očito da Ronaldo nema namjeru da se vraća u Englesku.

Međutim, problem mu predstavlja činjenica što nijedan klub nije pokazao dovoljan interes za njega i namjeru da ga kupe. Povezivao se s Chelseajem i Bayernom, ali na kraju od toga nije bilo ništa.

No, prethodnih dana se sve više piše o tome da bi se Ronaldo mogao vratiti u Španiju i to u redove Atletico Madrida.

Madriđani su itekako zainteresovani da dovedu Ronalda jer su svjesni kakvo pojačanje bi dobili, ali im neće biti lako da to ostvare.

Atletico Madrid čak želi prodati Antoinea Griezmanna kako bi napravili mjesta za Ronalda, ali čini se da bi mogli pronaći odlično rješenje. Navodno, u Unitedu su spremi čak da pošalju Ronalda na posudbu zbog čega Atleticu ne bi trebalo toliko novca da moraju nekoga prodati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Erik ten Hag ne želi da se Ronaldo priključi ekipi zbog svog ponašanja i smatra da bi time samo napravio problem. Zbog toga je poručio čelnicima kluba da se pokušaju Ronalda riješiti na sve načine.

Navodno, iz Uniteda su poručili čelnicima Atletica da će pustiti Ronalda na posudbu što u potpunosti mijenja priču. Zbog toga su velike šanse da će se Ronaldov status riješiti u narednim danima i da će on gotovo sigurno karijeru nastaviti u dresu Atletico Madrida.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hake
To bi još bilo i najbolje pojačanje kad bi se uspjeli osloboditi ovog lika. Ogromno plaćanje + igrač koji se možda i ne bi uklopio u Ten Hagovu igru.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti